23 Mayıs 2008 Cuma

Mathew Prichard'ın Önsözü


Bildiğiniz gibi Mathew Prichard Agatha Christie'nin yaşayan tek varisi, kızının oğlu. Aynı zamanda Agatha Christie Limited'in başkanı. Agatha Christie'nin resmi websitesi olan http://www.agathachristie.com da bir önsöz yayınlamış. Şimdi onun Türkçe çevirisini yayınlamak istiyorum:

"Sizi Agatha Christie'nin yeni websitesi ile tanıştırmaktan mutluluk duyuyorum.

Agatha Christie, tahminlere göre 2 milyar kitap satışıyla hala tarihteki en ünlü romancı olarak kalmaya devam etmektedir. Kitaplarının tekrar tekrar basılması, Poirot ve Marple'in TV'ye uyarlanmaları onun hikayelerindeki sihrin günümüz modern dünyasına ulaştığını ve onun 'Polisiye'nin Kraliçesi' olduğunu tartışmasız olarak göstermektedir.

Bu sitede onun hayatı ve gelecek kuşaklara bıraktığı mirası öğrenmenin yanında yeni ürün satışlarını, ulusal etkinlikleri ve kitapların hazırlanış tarihlerini takip edebilirsiniz.

Ayrıca, umut ediyorum ki 'Extralar' bölümüne kayıt olarak çok eğleneceksiniz. Burada bilgisayarınıza ekran koruyucular indirebilir,arkadaşlarınıza favori kitaplardan oluşan istek listeleri gönderebilir ve Agatha Christie hakkındaki hararetli tartışmalara katılabilirsiniz.Ya da sadece okumak istediğiniz bir kitaba göz atabilir veya daha önce duymadığınız bir başlıkla karşılaşabilirsiniz.

Umarım bu siteyi düzenli olarak ziyaret eder ve dünya çapındaki Christie topluluğuna katılırsınız. Aynı zamanda sizin yorumlarınızı ve görüşlerinizi de bu sitede bekliyoruz. 'Söylemek istedikleriniz' kısmına girip, diğer fanlarla görüş alış verişinde bulunun.
"

Mathew Prichard,

Agatha Christie's only grandchild, (A.Christie'nin tek torunu)
is the Chairman of Agatha Christie Ltd. (Agatha Christie Ltd.'nin Başkanı)

1 yorum :

Adsız dedi ki...

Güzel bir blogunuz var hoşumuza gitti bize de bekleriz :D selamlar

www.polisiyedurumlar.com